SuperTrash opent nieuwe winkels in New York en Londen

Olcay Gulsen is niet te stoppen! Na eigen winkels is Nederland en België opende ze met haar label SuperTrash afgelopen week een gloednieuwe winkel in de New Yorkse wijk Nolita. Het is de eerste internationale brandstore voor het Nederlandse label. De winkel is tussen talrijke boetiekjes in de opkomende wijk gevestigd aan Princestreet 29.

De nieuwe winkel in New York

Tijd om op haar lauweren te rusten heeft Olcay na de New York opening nog niet. Begin november mag ze alweer het volgende lintje doorknippen en wel van de eerste Britse brandstore in aan South Molten Street in Londen.

Over SuperTrash
SuperTrash wordt in meer dan 24 landen verkocht en heeft 1.600 verkooppunten wereldwijd, waarvan 500 in Nederland, inclusief 11 brandstores. Het merk voert ook een eigen schoenen- en accessoirelijn, een Girls collectie en lanceerde onlangs Madame SuperTrash; een uitgebreide lingerie & shapewear collectie en een parfum; SuperTrash Phenomenal. Sinds 2010 brengt het merk een brandglossy uit: SuperTrash Magazine. Dit magazine verschijnt vier keer per jaar en reflecteert de dynamische SuperTrash wereld. In het voorjaar opende SuperTrash de deuren van een SuperTrash Girls winkel in de bekende negen straatjes van Amsterdam.

P.S. Volg jij Fashion.blog´s Tess (@TessvanDaelen) al op Twitter?

Lees ook:Pixie Lott in fotoshoot voor Supertrash
Lees ook:SuperTrash pakt uit met enorme modeshow tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Zoe Karssen opent eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:SuperTrash lanceert eigen lingerielijn Madame SuperTrash
Lees ook:Olcay Gulsen: “Geen bont meer voor SuperTrash”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>