AllSaints opent shop in shops in de Bijenkorf

All Saints Bijenkorf

Het Britse modelabel AllSaints opent komende maand twee gloednieuwe shop in shops in de Bijenkorf. Op 1 augustus opent de shop in shop voor dames en heren in Amsterdam, op 15 augustus gaan de deuren van de shop in shop voor dames open in Rotterdam en eind september kunnen ook de heren in Rotterdam terecht.

Op de Bijenkorfafdeling Damesmode worden behalve AllSaints ook Tory Burch, Rag & Bone, Avelon, Juicy Couture en l’Agent by Agent Provocateur toegevoegd aan het assortiment.

Bij de heren worden Farrell (het herenmerk van Robbie Williams, geïnspireerd op zijn grootvader Jack Farrell) Sandro, Tiger of Sweden, McQ by Alexander McQueen, Avelon, Antony Morato en Surface to Air geïntroduceerd.

Lees ook:Agent Provocateur winkel geopend aan P.C. Hooftstraat Amsterdam
Lees ook:Robbie williams for primark: farrell
Lees ook:Maje en Sandro openen shop-in-shop Bijenkorf
Lees ook:Kate Moss provoceert weer
Lees ook:Helena Christensen in lingerie van Agent Provocateur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>