Topshop opnieuw naar Nederland

topshop amsterdamTopshop komt terug naar Nederland (Twee jaar geleden opende Topshop al een kleine shop-in-shop in de Amsterdamse winkel SPRMRKT)! Op 2 september opent de Britse modeketen een eigen Topman en Topshop shop-in-shop in de Bijenkorf in Amsterdam, zo weet ELLE.nl te vertellen. De nieuwe najaarscollectie zal dus in het Amsterdamse warenhuis te verkrijgen zijn. We kunnen niet wachten!!

Lees ook:De Bijenkorf Amsterdam verwelkomt TOPSHOP en TOPMAN
Lees ook:Topshop opent megafiliaal in Amsterdam
Lees ook:Topshop opent shop-in-shop in SPRMRKT Amsterdam
Lees ook:Topshop geopend in Amsterdam
Lees ook:Hermès winkel geopend in Bijenkorf Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>