Deel je kleding met je vriendinnen

Nicole Kidman en Naomi Watts doen het al een tijdje. Wardrobe sharing, oftewel het ruilen van kleding met vriendinnen, is de laatste trend. Dat schrijft de Britse krant The Telegraph én www.trendystyle.nl. Het delen van de garderobes is natuurlijk handig en goedkoop. Je hebt in één keer twee keer zoveel kleding en je kunt met je vriendin samen een dure tas of jurk kopen. Maar voor dat laatste is moet je natuurlijk wel dezelfde maat hebben.

Enne, wat als je voor hetzelfde feestje dezelfde jurk aan wil trekken? En dus geeft www.trendystyle.nl een aantal tips om ruzie te vermijden.

Inderdaad, zoek een intieme vriendin (of moeder of zus) met dezelfde maat. Het is niet bepaald fijn als je favoriete broek veels te groot terugkomt. Het beste is dan ook om die favorieten uit de wardrobe sharing te houden. Spreek af welke spullen je wel deelt. Hou die op een vaste plek, spreek goed het vervoer af als jij of je vriendin het stuk willen aantrekken en als je ze gedragen hebt: breng het altijd gewassen of gestoomd terug. Wel zo goed voor de hygiene en het voorkomt een hoop ergernis.

Nuttige tips. Handig ook. Ik twijfel alleen of ik het aan zou kunnen. Diep in mijn hart vind ik het verschrikkelijk als iemand anders – ook al is het nog zo’n goede vriendin- aan mijn modespulletjes zit. Laat staan dat ze het mogen dragen. Zouden jullie het doen?

(bron: www.trendystyle.nl)

Lees ook:EHBH, eerste hulp bij beha’s
Lees ook:Het hele jaar dezelfde jurk!?
Lees ook:Mode of misser: Een schoen is een schoen is een schoen…
Lees ook:De ideale outfit voor The September Issue
Lees ook:Hoe slanker, hoe beter?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Deel je kleding met je vriendinnen

  1. Layla

    Ik zou het wel doen hoor, maar dan moet je niet alleen dezelfde maat hebben als je vriendinnen,maar ook nog eens dezelfde smaak…

      /   Reply  / 
  2. Liz

    Tsja om het nu meteen een hippe naam te geven… Ik leen eigenlijk wel eens kleding uit en krijg dat vervolgens niet (binnen 6 maanden) terug. Ik leen eigenlijk nooit kleren, daar houd ik niet zo van.

      /   Reply  / 
  3. Danielle

    Ik kan het ook niet. Afgezien van het feit dat je idd dezelfde smaak moet hebben, gaan anderen vaak anders met je kleding om dan jezelf. Vaak niet met opzet, maar zo gaat het. However, als Nicole K. mijn vriendin zou zijn, zou ik het lenen van een Oscar dress niet weigeren ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>