De ideale outfit voor The September Issue

Op 17 september 2009 gaat The September Issue in premiere in de Nederlandse bioscopen. De documentaire over de burelen van de Amerikaanse Vogue bekijk je natuurlijk het liefste in een trendy outfit. Haal je wrap cardigan, ring met parel en asymmetrische jurk dus maar uit de kast!

Thuis voor de buis kan je prima in een pyama met Mickey Mouse of versleten legging zitten. Maar als je naar de bioscoop gaat om dé modefilm van het jaar te zien, wil je wel a perfect little dress aan, toch? Webshop My-wardrobe.com zette alle trendy tenues op een rij voor The September Issue, de documentaire over het werk van Anna ‘The devil wears Prada’ Wintour.

Als we afgaan op de tips van My-wardrobe.com, kan je op verschillende manieren een Anna Wintour look creëren. Je kunt terecht bij klassiekers zoals de ring met een enkele parel, een wijd uitvallende lange jas en een clutch van zwart satijn. Veel hipper zijn de jurk met bloemenprint (van Fahri), de antracietgrijze wrap cardigan (van Marlene Birger) en de roze sleehak (van Melissa). Ook de strokenjurk, pump van pythonleer en de asymmetrische jurk met strik om de hals zijn helemaal nu.

Op de foto: Jurk van Fahri uit de najaarscollectie van My-wardrobe.com

Lees ook:The September Issue is nu al dé modefilm van het jaar
Lees ook:Anna Wintours septembereditie komt ook naar Nederland
Lees ook:The September Issue op DVD
Lees ook:The devil meets Dave: Anna Wintour bij Letterman
Lees ook:THE SEPTEMBER ISSUE DEEL 2?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>