The devil meets Dave: Anna Wintour bij Letterman

Je bent groter dan wat je doet. Dat zegt David Letterman tegen Anna Wintour. De hoofdrolspeelster van The September Issue verscheen in de Letterman’s Late Night Show en heel modeminnend Amerika vroeg zich voor de zoveelste keer af: is ze echt zo ijzig?

The devil wears Prada liet zien hoeveel hard werk er zit in het maken van een tijdschrift als Vogue. Dat is een van de verrassend milde uitspraken die Anna Wintour deed op 24 augustus 2009 tijdens haar Amerikaanse tv-debuut. De hoofdredacteur van Vogue verscheen in David Letterman’s Late Night Show om te praten over de documentaire The September Issue, die in september in première gaat. De documentaire volgt de productie van het dikste nummer van Vogue ooit: de editie van september 2008 die uiteindelijk twee kilo woog.

David Letterman zegt niets te weten van mode en nooit de Vogue te lezen, maar toch Anna Wintour te kennen. En dat zegt een heleboel over hoe machtig en beroemd de gevreesde hoofdredacteur is.

Lees ook:The September Issue is nu al dé modefilm van het jaar
Lees ook:Anna Wintours septembereditie komt ook naar Nederland
Lees ook:THE SEPTEMBER ISSUE DEEL 2?
Lees ook:Mode of misser: Keifer Sutherland in jurk bij Letterman
Lees ook:The September Issue op DVD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>