Hoe slanker, hoe beter?

Maar hoe lijk je precies optisch slanker? Want bijna iedere vrouw wil er toch graag lekker strak uit zien. Op de site www.glamgirl.nl staan nuttige tips om, zonder een zwaar dieet te volgen, er toch een paar kilo’s lichter uit te zien. Hoe doen we dat, want we zijn natuurlijk allemaal verschillende type vrouwen?

Dat hindert dus niets. Deze tips gelden voor bijna iedereen. Ik vat ze in het kort samen.

Het is verstandig je rondingen en je sterke punten te benadrukken.V-hals truitjes gaan zorgen voor een mooi decollete. Verleng ook je lichaam, door middel van bijvoorbeeld een verticaal krijtstreeppak. Geen horizontale strepen please, daardoor lijkt iedereen twee keer zo breed. En als je een stevig achterwerk hebt en je wilt ‘em verhullen: een lange blazer biedt uitkomst.

Als je je buik wilt verbergen, trek een A-lijn jurkje met een wat langer blazertje aan of draag een rok met twee coupenaden aan de voorkant. Daardoor lijkt je buik strakker. Een A-lijn jurkje of rok is ook goed voor het verbergen van brede heupen. Dit verkleint de taille. Waag je niet aan plooien. Je lijkt onmiddelijk kilo’s dikker. Let ook goed op de stof: lycra en stretch zijn figure killers. En het meest afslankende kleurtje is nog altijd zwart. Maar bruin en blauw komen d’r dicht bij in de buurt.

En speciaal voor de broekenliefhebbers die hun heupen optisch willen verkleinen: zorg voor een lichtuitlopende onderkant of boot-cut broeken. Dat laatste houdt in dat je er laarzen onder kunt dragen.

Handig. En dat zonder een dieet. Doe mij vaker van die tips. Ik heb er wat aan. Jullie?

bron: www.glamgirl.nl

Lees ook:En zo verberg je je Hollandse heupen
Lees ook:Hoe leggings er níet lelijk uitzien
Lees ook:Fajah Lourens lanceert Killerbody 2
Lees ook:Bikini’s do and don’ts
Lees ook:Feestjurken shoppen voor elk figuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>