Fajah Lourens lanceert Killerbody 2

image002Begin deze maand heeft Fajah Lourens in aanwezigheid van veel pers, BN’ers en fitgirls haar tweede boek, Killerbody 2, gelanceerd. Killerbody 2 is dé opvolger en perfecte aanvulling op haar succesvolle boek Killerbody Dieet. Het boek bevat alle tools om van jouw killerbody een lifestyle te maken.

Fajah lanceerde haar tweede boek met een heerlijke healthy lunch in The Consious Club in Amsterdam. Alle snelle en slanke gerechten die werden geserveerd komen uit het boek.

Speciale gasten waren Fabienne, Nicole en Patrick die fantastische resultaten hebben behaald met behulp van Fajah’s eerste boek Killerbody dieet. Gezamenlijk verloren zij tientallen kilo’s en vormen zij een groot voorbeeld voor iedereen die met behulp van de Killerbody methode af wil vallen.

Lees ook:Fajah Lourens maakt online web-serie
Lees ook:Nieuw modeboek: Louis Vuitton: Art, Fashion and Architecture
Lees ook:Dutch Fashion Awards 2011 – Foto’s van alle gasten
Lees ook:Marlies Dekkers prikkelt de vrouwelijke fantasie
Lees ook:Nicole Richie promoot kledinglijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>