Fajah Lourens maakt online web-serie

unnamed-2Fajah Lourens start met haar eigen serie op videoplatform Makers Channel. In De On Faya Show laat ze zien dat ze veel meer is dan een actrice, model en dj. De voormalig GTST-actrice is inmiddels helemaal in de fitnesswereld gedoken.

Onlangs lanceerde Makers Channel de eerste aflevering waarin te zien is hoe zij haar fitgirl-aspiraties en trainingschema’s combineert met haar drukke leven als moeder van twee, DJ- en modellencarrière. Onlangs publiceerde ze met veel succes haar boek Killerbody Dieet en op My Killerbody Motivation is ze een inspiratie voor zo’n 133.000 volgers.

Lees ook:Fajah Lourens lanceert Killerbody 2
Lees ook:Jet van Nieuwkerk lanceert online web-serie
Lees ook:Glamour start online series
Lees ook:Bekijk de nieuwe collectie van Nicole Richie’s Winter Kate
Lees ook:Daryl van Wouw neemt rijles in China

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>