Swipe & Shop lanceert nieuwe feature: gesture recognition

Net gelakte nagels of vieze vingers zijn ongemakken die het leven van een mobiele shopper niet makkelijker maken. De app Swipe & Shop lanceert daarom een nieuwe feature waarmee gebruikers kledingstukken kunnen bekijken en opslaan zonder het scherm daadwerkelijk aan te raken.

Oprichter Nikky Hofland: “Vette vingervlekken op het scherm van het swipen behoort tot één van de grootste ergernissen van onze gebruikers. Door gebruik te maken van gesture recognition kunnen meiden nu door de nieuwste collecties van webshops swipen zonder zich zorgen te maken over vlekken of krassen op het scherm. Je handen insmeren met crème en tegelijkertijd shoppen, hoe ideaal is dat!”

Met de fashion app Swipe & Shop kunnen vrouwen door de nieuwste collecties van online modewinkels browsen. Door simpelweg naar links of naar rechts te swipen bepaalt de gebruiker of een kledingstuk bewaard moet worden of dat er een nieuw product getoond moet worden. Favorieten worden opgeslagen in een wishlist, die ook toegankelijk is via de website Swipenshop.nl.

Over Swipe & Shop
Swipe & Shop is voortgekomen uit een innovatie lab. De in november 2014 gelanceerde app is inmiddels al meer dan 50.000 keer gedownload en in totaal zijn er zo’n 40 miljoen kledingstukken geswiped. Eerder lanceerde de start-up al een fashion community, genaamd Spot & Shop, waar vrouwen op zoek gaan naar producten waarvan ze niet weten waar deze te koop zijn.

Lees ook:ZARA OPENT ONLINE SHOP IN SEPTEMBER
Lees ook:Dove opent pop-up store in het (beauty)hart van Parijs
Lees ook:SECOND GLASS UNI VAN CELLULARLINE: DE UNIVERSELE BESCHERMFOLIE VOOR JE SMARTPHONE
Lees ook:Dyson opent shop-in-shop in Hudson’s Bay
Lees ook:Tiffany & Co lanceert iPhone-App voor verlovingsringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>