Tiffany & Co lanceert iPhone-App voor verlovingsringen

app tiffany coWil je als modelabel een beetje met je tijd meegaan, dan is een eigen iPhone-App bepaald geen overbodige luxe. Het Amerikaanse sieradenhuis Tiffany & Co. Lanceerde daarom onlangs de Engagement Ring Finder, een iPhone-applicatie waarmee gebruikers diamanten verlovingsringen kunnen uitzoeken.

De Engagement Ring Finder biedt de mogelijkheid om 44 verschillende verlovingsringen van Tiffany & Co. op de iPhone te bekijken en met speciale technieken de ring naar keuze te vinden. De nieuwe applicatie van Tiffany & Co. geeft de ringen weer in ware grootte en biedt onder meer de keuze uit ontwerpen, vormen en materialen zoals goud, zilver of platinum.

Naast het vinden van de perfecte verlovingsring, is het mogelijk om de juiste ringmaat te bepalen met de Ring Sizer. Leg de ring op het scherm van de iPhone en de applicatie bepaalt de maat van de verlovingsring.

Uiteindelijk moet je toch nog wel zelf naar de Tiffany & Co winkel in Amsterdam voor een officiele afspraak, maar het voorwerk heb je dan in ieder geval al gedaan.

Handig! Toch?

Lees ook:Tiffany benoemt 2016 tot het jaar van de Tiffany® Setting
Lees ook:Er goed uitzien tijdens de feestdagen met een bril
Lees ook:Schoenenfavorieten op je iPhone
Lees ook:Tiffany & Co lanceert moderne collectie van nieuwe design director
Lees ook:De Bijenkorf lanceert iPad applicatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>