Tiffany & Co lanceert moderne collectie van nieuwe design director

TiffanyIn haar nieuwe rol als Design Director bij Tiffany & Co. heeft Francesca Amfitheatrof de grootte van de stad – diens kracht, energie en moed – gevangen in de grafische Tiffany T Collectie. Geboren in New York is deze collectie een icoon voor een nieuw tijdperk. Amfitheatrof heeft Tiffany T opgedragen aan de grote steden van de wereld en wereldreizigers op zoek naar kunst en cultuur – en het rauwe randje daarvan, waar met een hoge dosis creativiteit spannende veranderingen ontketend worden.

Als getraind juwelier en zilversmid liet Amfitheatrof dit ‘rauwe randje’ terugkomen in haar schetsen geïnspireerd op een reizigers’ zoektocht naar vernieuwing en de lichtheid van Tiffany & Co. Daarnaast is haar werk doordrongen van de kracht van Amerikaans design, waarmee gevestigde tradities op gedurfde wijze benaderd worden.

De ambachtslieden van Tiffany zijn meesters in het verwezenlijken van Amfitheatrofs briljante spel van hoeken en rondingen. Hun vakmanschap met 18k goud – rosé, geel en wit – en sterling silver komt tot uiting in minimalistische armbanden en monumentale cuffs die perfect om de pols vallen. Meerdere schakelkettingen van verschillende lengtes en elegante bedels. Ringen die naadloos op elkaar aansluiten en vloeiend bewegende oorbellen. Stenenzetters brengen het licht van de fijnste diamanten en glanzende edelstenen in Amfitheatrofs bijzondere start als Design Director bij Tiffany & Co. Alles bij elkaar is Tiffany T een rijke mix van opties, opgebouwd uit opvallende looks van pure zachtheid en sensualiteit.

Lees ook:Return to Tiffany ® met Imaan Hammam
Lees ook:Armbanden, hoe gekker en beter
Lees ook:’s Ochtends vroeg champagne bij Tiffany & Co
Lees ook:Tiffany & Co. lanceert horlogecollectie
Lees ook:Tiffany & Co lanceert webshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>