Tiffany & Co. lanceert horlogecollectie

Tiffany-CT60-_3046Tiffany & Co. introduceert haar nieuwste horlogecollectie: de Tiffany CT60, geïnspireerd op oprichter Charles Lewis Tiffany – bedenker van de New York Minute – en de stad waar hij de eerste deuren opende naar een vernieuwde stijlvolle wereld.

De dynamische collectie reflecteertde tendens van het moderne leven in de straten van New York. De uurwerken zijn verdrongen van de energie en ambitie, en staan symbool voor de beroemde uitdrukking “A New York Minute”. Charles Lewis Tiffany vestigde zijn naam in de geschiedenis van de tijd in 1853, toen hij de 2,7 meter hoge Atlas-klok boven zijn winkel onthulde – dezelfde klok die vandaag de dag boven de Fifth Avenue Flagship Store huist. Het werd de standaard tijd, waarmee Mr. Tiffany een vooraanstaande juwelier en horlogemaker werd, wiens Atlas-klok niet slechts een reputatie voor uitmuntendheid belichaamde, maar ook New York’s geschiedenis van innovatie.

Lees ook:’s Ochtends vroeg champagne bij Tiffany & Co
Lees ook:Return to Tiffany ® met Imaan Hammam
Lees ook:Tiffany benoemt 2016 tot het jaar van de Tiffany® Setting
Lees ook:Tiffany & Co. lanceert nieuwe campagne met levensechte relaties
Lees ook:Misfit lanceert stijlvolle Phase smartwatch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>