Misfit lanceert stijlvolle Phase smartwatch

MIS9035_6Een stijlvol, slank en simplistisch horloge met de functionaliteiten van een smartwatch, dat is het Phase horloge van Misfit. Op het eerste gezicht een eenvoudige klok met analoge wijzers, maar stiekem uitgerust met de functionaliteiten van een activity tracker. Een aanrader voor wie van gadgets houdt, maar deze niet al te opzichtig bij zich wil dragen. De horloges gaan namelijk moeiteloos op in een moderne look. Dankzij de keuze uit verschillende kleuren en materialen is er voor elke stijl wel een passende klok. Wij kozen voor het zwarte model; tijdloos, stoer, ultra licht en sportief.  En vooral dat laatste komt goed van pas wanneer we de smartwatch gebruiken om gemaakte stappen en afgelegde afstand te meten.

De Phase watch houdt daarnaast je calorieën en slaap bij. Je kunt er bovendien mee zwemmen, want het horloge is waterdicht tot 40 meter diepte. En laat je je smartphone liever even thuis? Dan blijf je toch op de hoogte van jouw binnenkomende berichten door de notificaties (wijzers, het kleurenscherm en trillingen zorgen dat je snel informatie krijgt over je activiteiten, nieuwe berichten of telefoongesprekken) op je horloge.

In onderstaande video een overzicht van de functionaliteiten

Voor dit horloge dien je de Misfit-app te downloaden. De Phase is net zoals de Misfit Ray en Shine 2 compatibel met Misfit Link, de software-ervaring, die je hybride smartwatch omtovert tot een afstandbediening voor de wereld om je heen.

Wij kunnen nu al niet meer zonder deze knappe klok.

Lees ook:Alpina en Frederique Constant presenteren Swiss Horological Smartwatches
Lees ook:Dit is de smartwatch die je als vrouw wél wilt dragen
Lees ook:Dé Ice-Watch voor trick-or-treatliefhebbers. Spooky fun gegarandeerd!
Lees ook:TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt
Lees ook:DANIEL WELLINGTON – It’s Time, ‘Dapper’ lanceert vandaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>