De Bijenkorf lanceert iPad applicatie

Op 20 oktober aanstaande lanceert warenhuis de Bijenkorf een applicatie speciaal ontwikkeld voor de iPad. Zes keer per jaar lanceert de Bijenkorf binnen de applicatie een iMagazine. In dat iMagazine kunnen klanten alles lezen en bekijken over mode, lifestyle en luxe-artikelen. Het magazine zal interactieve video, fotografie en digitale etalages bevatten. Nieuwe collecties kunnen bovendien via het magazine bekeken en besteld worden.

De app en de iMagazines zijn speciaal ontwikkeld voor de iPad, maar ook vertaald naar smartphones vooralsnog voor de iPhone 3+4, Android toestellen en zijn tevens online te bekijken.

De app is direct te downloaden vanuit de app store. De webversie is te bekijken op debijenkorf.nl en via de emailnieuwsbrief van de Bijenkorf. De Bijenkorf app wordt wekelijks ge-update .

Lees ook:Modewebsite Netaporter introduceert iPad App
Lees ook:Tiffany & Co lanceert iPhone-App voor verlovingsringen
Lees ook:Schoenenfavorieten op je iPhone
Lees ook:HET GROOTSTE FASHION MAGAZINE VAN NEDERLAND NU NÓG GROTER!
Lees ook:ASOS introduceert app voor Apple Watch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>