Er goed uitzien tijdens de feestdagen met een bril

Header-mailshot-feestbrillen-high-qualityBrildragende vrouwen opgelet. Iedereen wil er tijdens de feestdagen zo goed mogelijk uitzien. Met een eigentijds en goed passend montuur kun je tijdens de feestdagen absoluut een goede indruk maken.

Het vinden van de juiste bril kan door de ruime keuze soms een pittige uitdaging zijn. De perfecte bril moet namelijk geschikt zijn voor de dagelijkse looks, maar ook passen bij de feestelijke december outfit. Met het stijladvies van Eye Wish wordt deze keuze makkelijker gemaakt. De Eye Wish stylist kijkt samen met jou naar je gezichtsvorm, kledingstijl, persoonlijkheid en kleur haar, ogen en huid om de juiste bril te vinden.

Tips om er goed uit zien tijdens de feestdagen met de juiste bril.

Draag je een bril met gouden accenten? Kies dan kleding en make-up met warme tinten. Warme kleuren zijn kleuren met een gele ondertoon zoals: aardentinten, goud, mos- en olijfgroen, mosterd geel, tomaatrood en oranje. Maak je feestlook af door gouden of koperkleurige sierraden te dragen.

Draag je juist een bril met metalen elementen? Kies dan kleding en make-up met koele kleuren. Koele kleuren hebben een blauwe ondertoon, zoals zilver, sneeuwwit, donker en grijsblauw, paars, bordeaux en roze. Maak je feestlook af door zilveren of witgouden sieraden te dragen.

Bekijk de 10 eyecatchers hier,

Lees ook:Sandwich presenteert collectie zomerjurken
Lees ook:Party Color Bomb
Lees ook:Een modieuze pakjes avond
Lees ook:Martin Bril geëerd tijdens Rokjesdag 2010
Lees ook:Handgemaakte brillen van hout zijn hip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>