Dove opent pop-up store in het (beauty)hart van Parijs

unnamedTot en met 18 december kun je in het hart van de modestad een bezoek brengen aan de pop-up store van Dove; een unieke beautystore waar je de nieuwste Dove innovaties ontdekt, workshops over zelfvertrouwen kunt volgen en speciale limited editions op maat laat maken.

“Sinds de jaren vijftig ontwikkelen we al verzorgingsproducten voor vrouwen, maar tot nu toe zijn we nog niet in staat geweest om ook interactie via een shop experience te bereiken,” vertelt Sophie Galvanie, Global Brand Vice President van Dove. “Zodoende wilden we in Parijs graag eenmalig een tijdelijke beautystore openen: een inspirerende plek waar we alle vrouwen, jong en oud, kennis kunnen laten maken met de bijzondere wereld van Dove en unieke, op maat gemaakte producten gekocht kunnen worden.”

Lees ook:Slechts 4 op de 10 Nederlandse vrouwen tevreden met uiterlijk
Lees ook:Sweetest Design lanceert pop up store
Lees ook:Demi voor L’oreal
Lees ook:Clinique maakt interactieve muziekvideo met POP Artist Zara Larsson
Lees ook:Het jurkje, DE mode-musthave van dit seizoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>