SECOND GLASS UNI VAN CELLULARLINE: DE UNIVERSELE BESCHERMFOLIE VOOR JE SMARTPHONE

TEMPGLASSGALS4_285SECOND GLASS UNI is de eerste universele beschermfolie van echt gehard glas om het scherm van je smartphone optimaal te beschermen. De vorm, speciaal ontworpen door Cellularline, is een in de EU geregistreerd en exclusief design en is geschikt voor bijna alle smartphones beschikbaar op de markt.SECOND GLASS UNI is beschikbaar in zes maten voor schermen van 4.5” tot 5.5”. Het exclusieve SECOND GLASS UNI-pakket beschikt over een doorzichtige film op de achterkant van de verpakking waardoor je makkelijk kan kijken welke maat van de zes op jouw smartphone past. Hij is ultradun en bestand tegen stoten, vallen, krassen en alledaagse ongelukken die je scherm kunnen beschadigen. Daarnaast heeft hij geen invloed op de gevoeligheid van het aanraakscherm, de helderheid en de kwaliteit van de oorspronkelijke display.De hardheid van het glas maakt het eenvoudig de folie aan te brengen op het scherm zonder dat er luchtbelletjes verschijnen. Bovendien is de beschermfolie slechts 0,4 mm dik waardoor je het zonder problemen in je beschermhoes kan steken.

Lees ook:Kwart van de mode-aankopen in Nederland wordt gedaan via smartphones
Lees ook:ALICE IN WONDERLAND: THROUGH THE LOOKING GLASS – Trailer
Lees ook:Swipe & Shop lanceert nieuwe feature: gesture recognition
Lees ook:Stralend witte kerst voor iedereen
Lees ook:Dyson introduceert Dyson SupersonicTM haardroger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>