Rosalinde is Benelux' Next Top Model

Roselinde-portret_186x210Maandagavond 16 november is de Nederlandse Rosalinde verkozen tot Benelux’ Next Top Model. Tijdens de finale in de Lichtfabriek in Haarlem bleek Rosalinde van de drie overgebleven kandidaten het meest geschikt als topmodel. Ook extra jury-lid Nigel Barker (bekend van de Amerikaanse versie van het programma), gaf aan dat Rosalinde een echte modellenuitstraling had.
De drie finalisten van Benelux’ Next Top Model moesten tijdens de finale van het programma vier verschillende catwalkrondes lopen. Ze droegen onder andere kleding van mode-ontwerpers Addy van den Krommenacker en Bas Kosters.

Rosalinde liet de overige twee finalisten, de Belgische Maxime en de Nederlandse Denise achter zich. Gast-jurylid Nigel Barker, bekend van de serie America’s Next Top Model, vond net als de Nederlandse juryleden dat Rosalinde van de drie dames het meest de uitstraling van een topmodel had.

Als winnares van Benelux’ Next Topmodel kreeg Rosalinde een modellencontract aangeboden ter waarde van 75.000 euro bij het modellenbureau ModelMasters the Agency. Ook zal zij te zien zijn in een reportage van het glossy magazine Beau Monde.

Foto: officiele foto van Rosalinde van RTL.

Lees ook:Melissa wint Benelux’ Next Top Model 2010
Lees ook:Test je modellenkennis met de Benelux Next Top Model Hyves gadget
Lees ook:Coco Rocha, Karolina Kurkova en Nigel Barker in The Face
Lees ook:Naomi Campbell in jury modellenprogramma The Face
Lees ook:Nieuwe zoektocht naar Elite model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>