Melissa wint Benelux’ Next Top Model 2010

Melissa_330x474Tijdens de live-finale van Benelux’ Next Top Model is Melissa maandagavond 15 november verkozen tot winnares. Het 18-jarige model liet Alix (16), Renée (22) en de Vlaamse Marjolein (20) achter zich in strijd om het nieuwe model van de lage landen.

De live-show, die werd gehouden in de Lichtfabriek in Haarlem, bestond uit drie verschillende eliminatierondes. Daarbij viel Marjolein als eerste af. Na haar mochten ook Alix en Renée zonder de titel naar huis. Fotograaf Nigel Barker en ex-model Janice Dickinson van de Amerikaanse variant van het modellenprogramma waren bij de finale aanwezig.

Het was de tweede keer dat in de modellenwedstrijd werd gezocht naar een topmodel uit Nederland en Vlaanderen. In het eerste seizoen van het modellenprogramma l won de Nederlandse Rosalinde Kikstra de titel van Benelux’ Next Top Model.

Lees ook:Rosalinde is Benelux' Next Top Model
Lees ook:Coco Rocha, Karolina Kurkova en Nigel Barker in The Face
Lees ook:Janice Dickinson denkt aan zelfmoord
Lees ook:Holland’s Next Topmodel gaat naar België en Nederland
Lees ook:Australische topmodellen maken het bont

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>