Coco Rocha, Karolina Kurkova en Nigel Barker in The Face

Modellenprogramma The Face zal vanaf volgend jaar ook in Amerika op de buis te zien zijn. Eerder werd Naomi Campbell’s deelname aan het programma al bevestigd en nu zijn ook nieuwe modenamen bekend gemaakt. Modefotograaf Nigel Barker zal volgens de berichten de presentator van het programma worden, terwijl jurylid en coach Naomi Campbell gezelschap krijgt van topmodellen Karolina Kurkova en Coco Rocha.

The Face moet in Amerika een concurrent worden van het succesvolle programma America’s Next Top Model, dat al achttien seizoenen loopt. Of dat gaat lukken, is echter maar de vraag. In Nederland wist The Face met Sylvie van der Vaart als presentatrice slechts matige kijkcijfers te behalen. De eerste aflevering van de Amerikaanse The Face zal in 2013 te zien zijn.

Lees ook:Naomi Campbell in jury modellenprogramma The Face
Lees ook:Plus-size modellen centraal in nieuwe seizoen America’s Next Top Model
Lees ook:Topmodel Coco Rocha blogt
Lees ook:Naomi Campbell toch geen host Britain’s Next Top Model
Lees ook:Coco Rocha: zo snel schiet je een coverfoto

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coco Rocha, Karolina Kurkova en Nigel Barker in The Face

  1. vinn

    Als Nigel de presentator word, zijn er tot nu toe alleen 3 vrouwlijke coaches. Ik weet niet of het concept het zelfde blijft maar er zijn er 4 nodig en wie gaat dan de jongens coachen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>