Naomi Campbell in jury modellenprogramma The Face

Het lijkt erop dat het RTL5-programma The Face een internationale variant krijgt. Modewebsite Fashionista meldde dinsdagavond dat niemand minder dan Naomi Campbell jurylid zal zijn in ‘een nieuw modellenprogramma, genaamd The Face‘.

Campbell zou een van de drie juryleden van het programma zijn waarin modellen tegen elkaar strijden om de hoofdprijs; het gezicht worden van een groot nationaal merk.

Wie de andere juryleden zullen worden en of ze net als in de Nederlandse variant van The Face ook als coach van de modellen op zullen treden, werd niet vermeld. Ook stond in het bericht nog niets over het gegeven dat er, net als in het Nederlandse programma, enkel gewerkt zal worden met jongens en meisjes die al model zijn.

We zijn benieuwd of het concept van The Face in Amerika daadwerkelijk hetzelfde zal zijn als in Nederland. Bij ons heeft The Face behoorlijk teleurstellende resultaten gehaald dus het is de vraag of het concept wel aan zal slaan bij het Amerikaanse publiek.

Lees ook:Coco Rocha, Karolina Kurkova en Nigel Barker in The Face
Lees ook:Sylvie van der Vaart presenteert nieuw modellenprogramma The Face
Lees ook:Australische topmodellen maken het bont
Lees ook:Naomi Campbell toch geen host Britain’s Next Top Model
Lees ook:Project Catwalk eindelijk weer van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>