Plus-size modellen centraal in nieuwe seizoen America’s Next Top Model

Americas-Next-Top-ModelDe makers van het populaire modellenprogramma America’s Next Top Model zijn bezig met de voorbereidingen van een seizoen volledig gewijd aan plus-size modellen, dat meldt Daily Mail. Tyra Banks, presentatrice en uitvoerend producent van het programma, wil hiermee laten zien dat ook vrouwen met een voller figuur kans maken model te worden.

Enkele seizoenen terug hebben we al kunnen zien hoe Whitney Thompson als eerste plus-size model de titel van America’s Next Top Model in de wacht sleepte. De volgende winnares wordt dus 100% zeker ook een voller model. Meiden tussen de 13 en 19 met maatje 38 of meer kunnen zich al opgeven voor het programma.

Eerder stond America’s Next Top Model al in het teken van kleine (‘petit’) modellen. Knappe dames die net niet de vereiste modellenlengte hadden, konden toen toch deelnemen.

Wanneer het seizoen met vollere modellen in Nederland te zien is, is nog onduidelijk. Het volledige seizoen moet eerst opgenomen worden. Bovendien lopen we in Nederland enkele seizoenen achter op de Amerikaanse televisie.

Lees ook:Plus-size winnares America’s Next Top Model uit de kleren
Lees ook:America’s Next Top Model komt met All Star seizoen
Lees ook:Holland’s Next Top Model van de buis
Lees ook:Oost-Europese modellen aan de top
Lees ook:Plus-Size Only modeshow tijdens New York Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>