Holland’s Next Topmodel gaat naar België en Nederland

De opvolger van Holland’s Next Topmodel heet weliswaar Benelux’ Next Topmodel, maar slaat de modellen-in-spe in Luxemburg over. Janice Dickinson en Doetzen Kroes zijn er wél bij.

Van september tot en met november treedt stylist Bastiaan van Schaik op als jurylid in Benelux’ Next Topmodel, de opvolger van Holland’s Next Topmodel waarin de lage landen op zoek gaan naar een nieuw topmodel. ‘Of eigenlijk is het BElgië, NEderland en LUXe. In Luxemburg was het gewoon echt niet te doen, er waren daar geen meisjes te vinden’, vertelt Van Schaik op 26 augustus 2009 aan Zappen.blog.nl.

Ondanks de afwezigheid van Luxemburg wordt de nieuwe talentenjacht voor modellen echt groots, belooft Van Schaik. Er wordt een verre reis gemaakt voor een fotoshoot, topmodel Doutzen Kroes komt opdraven en de omstreden modellenmanager Janice Dickinson treedt op als gast-jurylid. Kijken dus?!

Lees ook:Janice Dickinson denkt aan zelfmoord
Lees ook:Melissa wint Benelux’ Next Top Model 2010
Lees ook:Gouwe ouwe: interview met 24-jarige Janice Dickinson
Lees ook:Moderubriek op TMF
Lees ook:Holland’s Next Top Model 5 september weer van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>