Nieuwe zoektocht naar Elite model

De Samsung Elite Model Look 2009 is gestart. Elite is weer op zoek naar Nederlandse modellen die uiteindelijk in een finale in China strijden om een contract bij het beroemde modellenbureau.

Op 26 september 2009 wordt de Nederlandse winnares bekend van de Samsung Elite Model Look 2009. Het gelukkige model-in-spe reist vervolgens af naar China om Nederland te vertegenwoordigen in de internationale modellenwedstrijd van modellenbureau Elite.

De komende weken kunnen modellen-in-de-dop zich inschrijven voor de wedstrijd (tot 18 september!) en vinden castingdagen, workshops en de halve finale plaats. Tijdens iedere castingdag worden zo’n 350 meiden beoordeeld en selecteert een vakjury de veertig schoonheden die naar de halve finale door mogen. Ter voorbereiding op de halve finale vinden workshops plaats om het nieuwe talent bij te spijkeren wat betreft onder andere catwalks lopen en fotografie.

Uiteindelijk gaat op 26 september tijdens een feestelijk gala in het Amsterdamse Muziekgebouw aan het IJ één model er met de titel Samsung Elite Model Look 2009 vandoor.

Op de foto: Logo van de Samsung Elite Model Look

Lees ook:May Groos is de Nederlandse winnares van de Elite Model Look 2009
Lees ook:Lieke is winnares Elite Model Look 2011
Lees ook:Lucette van Beek (15) wint Elite Model Look 2010
Lees ook:JAIMIE DE JONG WINT ELITE MODEL LOOK NEDERLAND 2013
Lees ook:Davey en Namikka winnen ELITE MODEL LOOK NEDERLAND 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>