Converse is into Lowlands

Converse is de ideale schoen voor Lowlands 2009. Al was het alleen maar omdat je dankzij het sportmerk kaartjes voor het uitverkochte festival kunt winnen.

Er zijn weinig sportschoenen die zo stijlvast en tijdloos zijn als de trainers van Converse. Toch doet het merk er alles aan om hot, hip & happening te zijn. Het laatste nieuws: je kunt met Converse kaartjes winnen voor het al maanden uitverkochte Lowlands 2009.

Voor creatieve fans van Converse moet de Lowlandswedstrijd, die door het stoere magazine Vice is uitgeschreven, een echte uitdaging zijn. De opdracht is: maak, geïnspireerd door muziek, tien zwartwit foto’s van 24 uur van je leven. Je hebt nog tot 16 augustus 2009 om die vier tickets voor Lowlands binnen te slepen, dus iedereen die goed werk levert onder de stress van deadlines zit helemaal goed.

Op de foto: Inspiratie voor de fotowedstrijd van Converse op de website van Vice

Lees ook:Win je zelf ontworpen Nikes
Lees ook:Mode op Lowlands 2009
Lees ook:Al meer dan 400 creatieve Nikeontwerpers
Lees ook:Specsavers en Converse lanceren collectie festivalbrillen
Lees ook:Missoni en Converse brengen nieuwe sneakers uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>