Win je zelf ontworpen Nikes

Geef de klassieke Nike Air Stab uit 1988 een make-over en win de schoen die je zelf hebt bedacht.

De Nike Air Stab is een klassieke hardloopschoen uit 1988. Omdat de schoen in allerlei variaties kleuren en materialen verkrijgbaar is, leent de klassieker zich perfect voor customization. Via Nike’s online ontwerpwinkel kan je zelf de kleuren, materialen en opdrukken van de sneakers kiezen.

Om het zelf ontwerpen van je sportschoenen nóg leuker te maken, organiseert Nike in juni in samenwerking met het stoere magazine Vice een wedstrijd. De twee mooiste ontwerpen voor een Nike Air Stab winnen een real life exemplaar van de unieke sneaker. Ook zijn er goodies zoals kaartjes voor Lowlands en abonnementen op Vice te winnen.

Wil je inspiratie opdoen en zien wat anderen voor een schoenen hebben ontworpen? Kijk dan op de wedstrijdwebsite van Vice.

De Air Stab is trouwens niet de enige schoen die je kunt customizen. Via Nike ID zijn er ook customize your own-opties voor bijvoorbeeld basketbalschoenen (de Nike Hyperdunk) en hippe sneakers (de Nike Cortez)

Op de foto: Een voorbeeld van een ontwerp voor Nike Air Stab

Lees ook:Al meer dan 400 creatieve Nikeontwerpers
Lees ook:Converse is into Lowlands
Lees ook:Nylon Magazine ontwerpt sneakers voor Nike
Lees ook:Nike werkt aan schoen met veters die zichzelf strikken
Lees ook:Hoodie uit 1977 in nieuw jasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>