Al meer dan 400 creatieve Nikeontwerpers

Nederlandse sneakerfans draaien hun hand niet om voor een zelfontworpen Nike. Dat blijkt uit de Nike Air Stab ontwerpwedstrijd die deze maand plaatsvindt. Al ruim 400 creatievelingen stuurden hun design in.

Tot 30 juni 2009 kunnen creatieve Nikeliefhebbers hun eigen ontwerp voor de klassieke Nike Air Stab maken. De actie vindt plaats in het kader van een wedstrijd van online magazine Vice. Gedurende de maand juni maak je kans op jaarabonnementen op Vice, kaartjes voor Lowlands én natuurlijk een real-life exemplaar van je zelfontworpen sneaker.

Op de webstrijdwebsite van Vice zijn alle inzendingen te zien. Duidelijk is dat er aan ontwerptalent in Nederland geen gebrek is. Al meer dan 400 creatievelingen stuurden hun ontwerp voor de Nike Air Stab in. Opvallend is dat het kleurgebruik varieert van ingetogen zwart-wit tot oogverblindend groen-paars-roze.

De komende weken wordt het echt spannend, want begin juli wordt bekend gemaakt welke twee designers-in-spe hun zelfontworpen Nike ontvangen…

Op de foto: Customize-your-own Nike

Lees ook:Win je zelf ontworpen Nikes
Lees ook:Nike F.C. viert 20 jaar voetbal
Lees ook:Hoodie uit 1977 in nieuw jasje
Lees ook:Nike werkt aan schoen met veters die zichzelf strikken
Lees ook:Glamour Health Challenge grootser dan ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>