Specsavers en Converse lanceren collectie festivalbrillen

specsavers converseSpecsavers en Converse lanceren de nieuwste festivalbrillen.

Het festivalseizoen is alweer in volle gang. Een hippe bril kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Met de nieuwe Converse-collectie die vanaf nu exclusief bij Specsavers verkrijgbaar is, maak je helemaal de blits. De collectie bevat monturen die net zo uniek en rebels zijn als Converse zelf. En voor wie ook ’s avonds optimaal wil shinen heeft Specsavers een wel heel bijzonder montuur opgenomen in de collectie: de Converse SUN 04 –‘glow-in-the-dark-bril’.

Wie dit festivalseizoen wil zien, maar ook zeker gezien wil worden, gaat voor de kleurrijke brillencollectie van Converse. De monturen matchen perfect bij zomerse outfits. En hebben die unieke, creatieve en onafhankelijke uitstraling waar Converse ooit zo beroemd mee werd. Eyecatcher is de ‘glow-in-the-dark-bril’; een lichtgevende zonnebril die oplicht in het donker en iederéén fifteen minutes of festival fame bezorgt. De collectie bestaat uit 28 monturen en 6 zonnebrillen en zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Specsavers voor € 139.

Kerry Pullen, Specsavers’ director of frame range development geeft aan: ‘Converse is absoluut een legendarische naam en we zijn zeer verheugd om deze nieuwe collectie exclusief bij Specsavers aan te bieden’. Converse is onlosmakelijk verbonden met sport, maar ook met de fashion-, art- en de muziekscène. Het merk wordt al sinds 1950 omarmd door verschillende subgroepen. In de jaren zeventig was Converse het boegbeeld voor de punkcultuur, vanaf de jaren tachtig voor de surf- en skatescène en in de jaren negentig ontdekte ook de grunge scène de rebelse stijl van Converse. Nog steeds is het merk geliefd onder celebrities, en op festivals als Lowlands en Pinkpop is Converse opvallend aanwezig. Geen wonder dus dat Specsavers de Converse-brillencollectie koos om het festivalseizoen mee af te trappen.

 

Lees ook:Brillencollectie Spijkers en Spijkers voor Specsavers gelanceerd
Lees ook:Spijkers en Spijkers ontwerpt brillencollectie
Lees ook:Helena Christensen nieuwe gezicht brillenmerk Specsavers
Lees ook:Francisco van Benthum ontwerpt brillencollectie voor Specsavers
Lees ook:Sharon Teeuwen is de leukste Brildragende Blogger van Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Specsavers en Converse lanceren collectie festivalbrillen

  1. Gowan

    Hi Tess van Dalen,

    Ja te gekke bril hè! En deze foto is door mij gemaakt!

    Tot zien!

    Gowan Genis
    Fotograaf | Studio GO1
    +31650581783

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>