Francisco van Benthum ontwerpt brillencollectie voor Specsavers

Naast kekke mannenkleding zijn er vanaf deze maand ook brillen van de hand van Francisco van Benthum te koop. De Nederlandse mode-ontwerper ging in zee met brillenboer Specsavers en ontwierp een collectie bestaande uit achtentwintig verschillende monturen; vierentwintig ‘normale’ brillen en vier zonnebrillen.

BEKIJK HIER MEER FOTO’S VAN DE COLLECTIE.

Design
Zoals in zijn mannenmode gaat Van Benthum bij zijn brilontwerpen uit van een klassiek uitgangspunt en voegt daar een verrassende twist aan toe. Zo grijpt hij terug naar diverse tijdsperiodes (van de jaren ’50 tot de jaren ’80) en combineert contrasterende materialen (metaal en acetaat of hout en hoorn/ivoor) in één montuur.

Nu te koop
De modebewuste man kan zijn look per direct afstijlen met een origineel brilontwerp; de creaties van Francisco van Benthum zijn namelijk al verkrijgbaar bij Specsavers. En je hebt al een designermontuurtje voor 169 euro, inclusief enkelvoudige Pentax glazen.

Foto: Tess van Daelen

Lees ook:Francisco van Benthum deel inspiratie nieuwe monturencollectie Specsavers
Lees ook:TOM FORD breidt Private Eyewear Collectie uit
Lees ook:MODEONTWERPERS SPIJKERS EN SPIJKERS EN FRANCISCO VAN BENTHUM ZOEKEN LEUKSTE BRILDRAGERS
Lees ook:Specsavers zoekt leukste brildragende blogger 2014
Lees ook:Specsavers breidt haar fashion team uit met Anouk Smulders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>