Mode op Lowlands 2009

Hebben fashionista’s en modeontwerpers-in-spe iets te zoeken op Lowlands? Dit jaar wel, want je kunt er in een zelfgemaakte creatie op een catwalk gefotografeerd worden.

Wie: Aanstormende modeontwerpers, modellen in de dop en fashionista’s hoeven zich dit jaar niet verre te houden van Lowlands. Zij kunnen met een beetje hulp van Nederlandse ontwerpers hun eigen outfit maken.
Wat: Modeplatform Socializta komt in 2009 met een heel bijzondere bus naar Lowlands. In de bus kunnen bezoekers van het festival onder begeleiding van Bas Kosters en Anouk Wipprecht zelf kleding en accessoires ontwerpen. Het materiaal hiervoor – papier, ductape en recycle kleding – is gedoneerd door het Nederlandse ecomerk Kuyichi.
Wanneer: De bus van Socializta – met de bijbehorende ontwerpers, kleding, catwalk en fotografen – staat op alle dagen van Lowlands 2009 op het terrein.

Waarom: De creatievelingen die tijdens Lowlands een outfit in elkaar sleutelen, worden nog dezelfde avond volledig gestyled en in hun eigen creaties een catwalk op gestuurd. Dennis Duijnhouwer en Robert Lunak nemen daar foto’s van.

Weetje: Lowlands is dit jaar helemaal hip bezig. Sportschoenenmerk Converse organiseerde een fotowedstrijd waarmee je een VIP-reis naar het festival kon winnen.

Op de foto: Poppen uit de collectie van Bas Kosters

Lees ook:Appelsap Fresh Music Festival lanceert kledingcollectie
Lees ook:Project Catwalk eindelijk weer van start
Lees ook:Converse is into Lowlands
Lees ook:Mode of misser: Een schoen is een schoen is een schoen…
Lees ook:In de mode: Trendy in de prostitutie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>