Nieuw girly schoenenlabel

Het Amerikaanse label Marais lanceert deze maand zijn eerste schoenencollectie. Een simpele, sterke en essentiële stijl, is het motto van oprichtsters Catherine & Haley.

Strappy sandals, suède pumps met open neuzen, ballerina’s met een elastische band over de wreef en flatjes met opengewerkte zijkanten. Dat zijn de basisvormen van de eerste schoenencollectie van Marais.

Het New Yorkse label, dat in 2007 werd opgericht door vriendinnen Catherine Chen en Haley Boyd, brengt een schoenencollectie met zowel felle kleuren (bijvoorbeeld groen, blauw en paars) als neutrale tinten (waaronder zwart, bruin en zachtroze).

Marais staat naar eigen zeggen voor simple, versatile & essential styles. De schoenen worden verkocht via New Yorkse winkels zoals Urban Outfitters en Built by Wendy. En gelukkig voor ons ook via de online winkel van Marais.

Op de foto: Marais schoen model Mercer in nude look

Lees ook:Badgley Mischka opent Amsterdam International Fashion Week in stijl
Lees ook:New Yorkse mode komt naar Nederland
Lees ook:Laura Mercier Spring Summer Collectie 2016
Lees ook:Happy herfst met Daite
Lees ook:Lancôme lanceert lipstick Rouge in Love

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>