Laura Mercier Spring Summer Collectie 2016

Dit voorjaar presenteert Laura Mercier een oogschaduw palet met ingetogen, neutrale matte tinten die van kleur veranderen wanneer deze worden gecombineerd met speciale multi-chrome pearls. Hierdoor ontstaat een kleurenspel met een subtiel caleidoscopisch effect. De matte tinten transformeren naar een nieuwe textuur voor een verfijnde, maar toch edgy look.

Eye Colour Collection
Laura Merciers inspiratie voor deze duo-chrome collectie komt voort uit de reflectie van het licht op de straatstenen van Parijs. De matte formule met olie absorberende bestandsdelen verhult imperfecties waardoor de oogleden er op een natuurlijke wijze egaler uit zien. Daar waar de multi-chrome pearls het licht vangen voor een verfijnde schittering zorgt de hoge pigmentatie voor een langdurige kleurintensiteit. Dit voorjaar brengt Laura Mercier het oogschaduw palet uit in acht verschillende tinten: Mat: Saint-Germain, Tour Eiffel, Champs-Élysées, Le Marais

Multi-chrome parels: Arc de Triomphe, Rue de Rivoli, La Madeleine, Montmarte
Lip Parfait Creamy Colorbalm

De twee limited edition kleuren – Rive Gauche & Rive Droite – van de Lip Parfait Creamy Colourbalm geven een nude uitstraling en zijn verrijkt met duo-chrome parels voor een glanzende finish. De nieuwe Lip Parfait met lichte crèmestructuur is aan te brengen in één beweging, geeft de lippen volume en blijft langdurig zitten zonder te plakken. De formule hydrateert, houdt de lippen zacht en geeft zo het comfort van een lipbalsem.

Lees ook:Laura Mercier lanceert Candleglow Soft Luminous Foundation
Lees ook:Palladium introduceert in 2014 de MONO & DUO CHROME stijl
Lees ook:DE MAX FACTOR VELVET MATTE LIPSTICK COLLECTIE VOOR EEN
Lees ook:MASTERPIECE introduceert NUDE PALETTES
Lees ook:Labello verbetert formule van de blauwe klassieker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>