Happy herfst met Daite

In het najaar keren fashionista’s en modewinkels zich en masse tot het grijs, zwart en bruin. Maar het kan ook anders. Bijvoorbeeld met de vrolijke jas van Daite.

Zomerbloemen zijn de onmiskenbare inspiratiebron voor de vrolijke trenchcoat die Daite voor het najaar van 2009 in petto heeft. Met de diepgele tinten en lekker drukke prints blijf je een stukje langer in zomer- en vakantiestemming. De jas is ideaal voor casual gelegenheden, maar past ook bij een business look.

Wat betreft het Nederlandse label Daite kunnen we sowieso een happy herfst verwachten. De felle kleuren (met name geel en rood) en opvallende prints (onder andere bloemen en luipaard) vliegen je weer om de oren in de najaarscollectie voor 2009. Voor iedereen die het liever wat ingetogener heeft, zijn er ook kledingstukken in simpel rood, roze, zwart of wit.

Op de foto: Bloemenjas uit de najaarscollectie 2009 van Daite

Lees ook:AIFW: Gekkenhuis bij Daite
Lees ook:Andy Warhol en Bugaboo lanceren Bugs & So Many Stars kinderwagen
Lees ook:Nijntje sokken te koop bij Etiquette Clothiers
Lees ook:Koffiemachine met stijl met de nieuwe Nespresso Inissia
Lees ook:Prinsessengevoel met een handgemaakte haarband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>