Andy Warhol en Bugaboo lanceren Bugs & So Many Stars kinderwagen

fullsize009 2

Er is weer een nieuwe Bugaboo kinderwagen op de markt. Met de tweede lancering van Bugaboo’s meerjarige samenwerking met de Andy Warhol Foundation, is het merk in de speelse wereld van de legendarische Pop artist en zijn design erfgoed gedoken.
 De ‘Happy Bugs’ en ‘So Many Stars’ collecties zijn gebaseerd op Warhol’s kunst uit de jaren 50, die levendige en vrolijke handgetekende illustraties laten zien uit Warhol’s pre-Pop periode. De nieuwe kinderwagen voor het najaar van 2013 is voorzien van een opvallende sterren- en keverprint, geheel in lijn met het gedachtegoed van de legendarische kunstenaar.

fullsize009

Beide collecties zijn vanaf november 2013 gedurende een half jaar verkrijgbaar (de ‘Happy Bugs’ collectie wereldwijd en de limited ‘So Many Stars’ collectie enkel bij geselecteerde verkooppunten).

Lees ook:BUGABOO LANCEERT ANDY WARHOL APP VOOR KIDS
Lees ook:Viktor & Rolf ontwerpt stoere Bugaboo kinderwagen
Lees ook:TASSENLABEL FREITAG KOMT MET NIEUWE LIJN
Lees ook:Sisley lanceert 18 motorjacks gemaakt door popkunstenaars
Lees ook:Tennisspelers Björn Borg en John McEnroe lanceren underwearcollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>