Tennisspelers Björn Borg en John McEnroe lanceren underwearcollectie

Dat Björn Borg een aardig onderbroekje kan ontwerpen, weten we al lang. Maar dat zijn tennisrivaal John McEnroe ook wel in is voor wat onderbroekenlol is nieuw. De twee tennisspelers hebben de handen ineen geslagen voor een limited edition underwear-collectie.

De collectie bestaat uit vier verschillende stijlen, waarvan twee ontworpen door Borg en twee door McEnroe, en komt begin augustus op de markt. Het wordt een beperkte editie die maar een korte periode beschikbaar zal zijn. De collectie is geïnspireerd op de gouden tennisjaren van beiden en doet denken aan de eighties, de periode waarin de legendarische Wimbledon-finale tussen beide rivalen plaatsvond.

Het is de eerste keer dat er een andere naam dan Björn Borg de heupband van het ondergoed siert. Een deel van opbrengst gaat naar de John and Patty McEnroe Foundation.

Lees ook:Björn Borg showt ´See now, Buy now´ collectie in Royal Tennis Hall
Lees ook:Björn Borg tekent Olymisch kampioen Koen Verweij als brand ambassador
Lees ook:RIVER ISLAND PACHA 2015 COLLECTION
Lees ook:Craig Green x Björn Borg capsule collectie
Lees ook:AVELON najaarscollectie 2014

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tennisspelers Björn Borg en John McEnroe lanceren underwearcollectie

  1. Boxers

    Ik lees dat Bjorn Borg een aardig boxertje kan ontwerpen. Toch vraag ik me af of dit waar is. De boxers zijn namelijk allemaal hetzelfde vormgegeven. De prints zijn echter wel elke keer anders.
    Daarnaast vraag ik me af of Bjorn Borg de boxers écht zelf ontwerpt, of dat dit gewoon door iemand anders gedaan wordt. Ik ben bang dat het het laatste geval is.

      /   Reply  / 
  2. Bjorn

    Sowieso zijn de McEnroe boxers veel vetter! Helaas was dit maar een tijdelijk actie en zijn die krengen bijna nergens meer te krijgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>