New Yorkse mode komt naar Nederland

balmain2Dat we in Nederland dol zijn op de New Yorkse mode, blijkt wel uit het grote aantal reacties dat Fashion.blog.nl ontving op de purse bag van Club Manhattan. Het is duidelijk dat Nederlandse fashionista’s maar wat graag met een feestelijke tas in New York streetstyle over straat gaan…

In New York is de mode toch echt een beetje anders dan in ons kikkerlandje. Series zoals Sex and the City en Gossip Girl laten fashion items zien waarvan wij alleen maar kunnen dromen. Want Carrie mag dan met onze Rodrigu Otazu lopen, ze draagt ook de vegetarische pumps en Manolo Blahniks die wij nog niet in onze garderobe hebben staan.

Gelukkig wordt het dankzij Club Manhattan een beetje makkelijker om de New Yorkse mode in een outfit te verwerken. Het jonge Nederlandse accessoirelabel verkoopt namelijk hair clips en sieraden in New Yorkse stijl. Van diadeems met zachte, kleurige veren en zachte ronde petten tot ringen met lieve teksten en trendy oorbellen met parels.

Fashion.blog.nl mocht van Club Manhattan het ideale accessoire bij een party dress weggeven. De purse bag, die verkrijgbaar is in de kleuren bruin, zwart en paars, is gewonnen door Stella van Heeren. Zij hoeft nooit meer bang te zijn voor een saaie outfit, want met het tasje, dat je over de borst draagt, zet je zó een sterke stijl neer.

Op de foto: een ketting van Club Manhattan.

Lees ook:Win een party bag in New Yorkse stijl
Lees ook:Nederlands label met modeaccessoires in New Yorkse stijl
Lees ook:Trendy uitgaanstip New York
Lees ook:Grootste winkel van Geox in New York
Lees ook:Win een nieuwe outfit van Coast!

1 Reacties // Reageer

One thought on “New Yorkse mode komt naar Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>