Alle Gucci-liefhebbers verzamelen

Gucci bestaat dit jaar 85 jaar en viert dit met het boekwerkje ‘Gucci by Gucci’. Hierin vind je alle memorabele Gucci kledingstukken en accesoires die zijn gedragen door de bekendste celebs van de afgelopen 85 jaar.

Dat zal wel een dikke bundel worden…

Gucci heeft immers nogal wat fashionable moments gehad. Mijn eigen favo is die van Madonna die opdook tijdens een uitreiking in een loeistrak, sexy paars fluwelen broekpak van Gucci. Maar jullie zullen je ongetwijfeld weer andere celebs in Gucci herinneren.

Het boek wordt gepresenteerd tijdens de Milanese fashion week in september en is daarna verkrijgbaar in speciale boekhandels. Ja, die gaan natuurlijk niet hun boek in de Bruna schappen leggen. Je bent een luxe merk of je bent het niet.

Als je echt Gucci verslaafd bent kun je ook in de Gucci winkels een exclusief exemplaar aanschaffen. Die is gewikkeld in een La Pelle Guccissima’ slip. Klinkt heel spannend en zal ongetwijfeld beeldschoon liggen wezen op een salontafel…Anders zal ‘ie vast ook heel mooi staan in een boekenkast.

(bron: www.vogue.co.uk)

Lees ook:Pringle viert feest
Lees ook:McQueen is King van de Milanese fashionweek
Lees ook:Vintage couture bij G-Star is chic en elegant
Lees ook:Nieuwe uitdaging: het schrijven van een chicklit boek
Lees ook:Angelina Jolie in film over de familie Gucci

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>