Angelina Jolie in film over de familie Gucci

Er gaan geruchten dat Angelina Jolie is gepolst over een sterrol in een film over de familie Gucci. Ook Leonardo di Caprio is benaderd over een rol in het drama over het mode-imperium.

Het Amerikaanse productiebedrijf Fox 2000 start in 2010 met de opnamen voor de film Gucci. Regisseur Ridley Scott is volgens Variety in ver gevorderde besprekingen met Angelina Jolie voor een sterrol in het drama over de rijke modefamilie. Jolie zou zijn gepolst voor de rol van Patrizia Reggiano, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de moord op haar ex-man Maurizio Gucci, die op dat moment aan het hoofd van het Gucci-imperium stond.

De film, waarvan het script nog niet is afgerond, zal ingaan op de jaren zeventig en tachtig, toen Gucci enorme omzetten draaide maar de familie elkaar achter de schermen de tent uitvocht.

Fashionista’s kijken natuurlijk niet alleen uit naar de film vanwege de topacteurs en het ongetwijfeld dramatische scenario. Zij vragen zich vooral af: wie ontwerpt de kleding van de acteurs? Of krijgen we misschien échte vintage Gucci te zien? En zal Tom Ford, die zijn hand niet omdraait voor een filmproductie, ook een rol gaan spelen?

Lees ook:Campagnebeeld Angelina Jolie voor Louis Vuitton onthuld
Lees ook:Gucci lanceert haute couture collectie
Lees ook:Disney en MAC Cosmetics gaan op zoek naar de groenste ogen van Nederland
Lees ook:Alle Gucci-liefhebbers verzamelen
Lees ook:Het groene gevaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>