McQueen is King van de Milanese fashionweek

Ontwerper Alexander McQueen heeft tot nu de beste mannencollectie afgeleverd in de Milanese fashion week. Dat vindt de Vogue althans. En waarom is mister McQueen tot ongekroonde modekoning gekroond?

Vanwege zijn geweldige collectie. Kunt U zich de geweldige kleding uit de film ‘the talented mr. Ripley’ herinneren? Nou, die trant dus.

Denk een combi van de sfeer uit de films van de eerder genoemde mister Ripley en ‘death in Venice’. En wat krijgen we dan? Kostuums in luxe stoffen in lichtgrijs en donderblauw in de stijl van the Prince of Wales. Luxe cashmere truien en prachtige chique schoenen. Als je benieuwd bent: klikken!

Wie het ook erg goed deed was Giorgio Armani. Vond hippe NERD-zanger en Neptunes producer Pharell Williams ook, want die nam plaats op de eerste rij. De man zal ongetwijfeld een van de kostuums besteld hebben die de Armani-man eruit doen zien als moderne Gatsby’s (U weet wel, de gelijknamige tragische maar o-zo-stijlvolle dertiger jaren gentleman uit ‘The Great Gatby’ van Scott F. Fitzgerald).

Of Pharell bestelt misschien een short. Dat is nu zo’n modeitem. En ook bij Armani kwam ‘t natuurlijk terug…Pas maar op, voor je het weet zie je in de volgende clip van N.E.R.D Pharrel in een chique short rondstampen.

(foto: marcio madeira/www.vogue.com)

Lees ook:Nu ook bellen met Armani
Lees ook:Armani showt in Londen
Lees ook:Armani gaat naar Rome
Lees ook:Rafael Nadal voor Armani: de campagnefoto’s
Lees ook:Behind the scenes met Rihanna voor Armani – video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>