Paars is dé winterkleur voor een fashion statement

Van lila tot pimpelpaars: dit najaar is paars hot. Dat is niet zo eng als je op het eerste gezicht zou denken. Want paars is er voor iedereen, legt Cynthia Nieuwendijk van schoenenblog Getthatshoe uit.

Als je deze winter eens een echt fashion statement wilt maken, denk dan eens aan paarse schoenen en laarzen. Purple is hot deze winter. Mauve, lila en zelf pimpelpaars zijn kleuren die we terug te zien in de nieuwe collecties ballerina’s, pumps, booties en laarzen.

Ben je wat terughoudend bij het dragen van opvallende kleuren, bedenk dan dat paars bijna iedereen staat. Bovendien zit de kleur, als je die kiest voor je schoenen, helemaal onder aan je lijf, wat toch een stuk minder eng is dan bij een sjaal of top.

Paars is de ideale kleur om je kleding een lekkere oppepper te geven. Omdat paars niet de meest universele kleur is om zomaar te dragen, is een combinatie tussen paars schoeisel en een uni bovenkant een aanrader. Voor de liefhebbers van zwarte outfits is paars aan de voeten natuurlijk sowieso prachtig. Een echte knaller is de kniehoge laars die perfect zal staan bij een eenvoudig zwart jurkje.

Probeer je accessoires tot een minimum te beperken om een paarse laars of schoen goed tot zijn recht te laten komen. Voor de relaxte types onder ons zijn er prachtige paarse sneakers en natuurlijk Uggs. Dat soort comfortabele stappers zijn heerlijk in combinatie met jeans en winterwitte vesten. Wie weet wordt paars zo nog wel je lievelingskleur!

Op de foto: Schoenen van Bronx, Manfield, Bjorn Borg, Killah, Tamaris, Ugg, Firetti (tekst Cynthia Nieuwendijk)

Lees ook:De laars die iedereen deze herfst in huis moet hebben
Lees ook:De Western laars in een modieus jasje
Lees ook:Best Basic Boot
Lees ook:How to wear: de nieuwe Western Boot
Lees ook:Kleur je outfit met schoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>