Best Basic Boot

GTS - bootEen basic die je naast een goede jeans, een zwarte nette broek, een wit overhemd, een kokerrok, een gebreid vest en een mooi T-shirt in je kast moet hebben, is de lange, zwarte laars. Een pluspunt van deze laars is, volgens schoenendeskundige Cynthia Nieuwendijk, dat je er meerdere seizoenen plezier van kunt hebben. Kies dus binnen jouw budget, het mooiste paar uit en maak er jouw look van. Een casual look creëer je met een spijkerbroek, een lang vest en een T-shirt met wat bling. Voor een vrouwelijke winterse look combineer je de laars met een gebreid jurkje, een trenchcoat en een warme sjaal. Met zo’n outfit ben je in staat ieder weertype te trotseren. Ga je een dagje shoppen? Combineer de zwarte laarzen dan met een zwarte broek en bijvoorbeeld een gestreept tuniekje. Draag er een jasje bij met military look en je bent klaar om te gaan.

Om iedere outfit compleet te maken combineer je de laarzen en kleding natuurlijk met de juiste accessoires: een fijne sjaal, wat armbanden en een in het oog springende tas.

Heb je even geen inspiratie? Loop dan eens door je kledingkast en probeer de laars steeds met andere kledingstukken te combineren. Je zult versteld staan bij hoeveel kledingstukken de zwarte laars staat.

Laars Online Shoes €89,95 
(Cynthia Nieuwendijk)
Kijk voor de beste combi’s op deze website.

Lees ook:De laars die iedereen deze herfst in huis moet hebben
Lees ook:Show some hardware!
Lees ook:De geruite jurk anno 2009
Lees ook:De Western laars in een modieus jasje
Lees ook:Bikerbabe? Dan wel chique schoenen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>