Show some hardware!

hardwareStoere hardware details als gespen, studs, riempjes en ritsen op lage en hoge laarzen zien we veel dit seizoen. Ze geven iedere schoen net even wat meer pit en zorgen voor een stoere look.

Dit streetwarrior gevoel zal ook in het voorjaar en de zomer van 2010 doorlopen. Deze laarzen passen perfect bij de boyfriend jeans, met opgerolde pijpen. Ook staan ze leuk onder een gebreid jurkje of vest.

Mocht je niet van de boyfriend jeans houden dan is er ook weer de 3/4 broek. Deze is prima te combineren met een lang T-shirt, een soepelvallend vest en de stoere laarzen. Om je outfit helemaal af te maken, kun je er een kort leren jasje op dragen.

Mocht je budget de aankoop van een zoveelste paar schoenen niet toelaten  volg dan Alyssa Zukas stappenplan en verander een paar oude laarzen naar jouw smaak.

Schoenen via Invito en Shoemixx

Door:  Cynthia Nieuwendijk

Meer schoenentrends? Klik hier.

Lees ook:De schoenen bij de boyfriend jeans zijn vrouwelijk en sexy
Lees ook:Trend: schoen met manchet.
Lees ook:Best Basic Boot
Lees ook:De geruite jurk anno 2009
Lees ook:Bikerbabe? Dan wel chique schoenen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>