De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling

de Bijenkorf heren designerafdelingAls onderdeel van de verbouwing van 7000m2 van de Bijenkorf Amsterdam is nu de nieuwe herenmode designerafdeling geopend. Op de eerste etage is een mannenwereld van 500m2 gecreëerd, gesitueerd in de iconische lichthal. Nieuwe designermerken die aan het assortiment zijn toegevoegd, zijn Givenchy, Balenciaga en Dsquared2. Daarnaast is de herenschoenenafdeling vernieuwd met een aanbod variërend van Balenciaga, Gucci, Lanvin, Nike en een geheel nieuwe shop-in-shop van Tod’s.

De herenschoenenafdeling van meer dan 500m2, heeft onder andere een groot sneakersconcept. Meer dan zestig merken, variërend van lokale sneaker merken tot de meest bekende internationale luxemerken, worden aangeboden met meer dan 1100 stijlen. Daarnaast is het eerste shop-in-shop concept van Tod’s in de Benelux geopend op de afdeling. Nieuwe merken die zijn toegevoegd aan het schoenenassortiment zijn Balenciaga, Bottega Veneta en Lanvin.

Qua uitstraling heeft de herenmode designerafdeling een contemporary look en feel, doordat er veel gebruik wordt gemaakt van eikenhout, natuurlijk steen en groen marmer.

Lees ook:Maje en Sandro openen shop-in-shop Bijenkorf
Lees ook:De Bijenkorf breidt fors uit voor AW 2015
Lees ook:Dyson opent shop-in-shop in Hudson’s Bay
Lees ook:SuperTrash lanceert eigen lingerielijn Madame SuperTrash
Lees ook:AllSaints opent shop in shops in de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>