Wes Gordon for Silhouette eyewear

clickOntwerper Wes Gordon introduceerde zijn lente-zomercollectie 2016 in Milk Studios tijdens zijn 5e show op de New York Fashion Week. De collectie, geïnspireerd door een moderne, romantische stijl, was doorweven van beweging, energie en Victoriaanse details die een stille kracht uitstralen. De kleding werd perfect aangevuld door het topaccessoire van dit seizoen: een prachtig gedetailleerde zonnebril ontworpen in samenwerking met de Oostenrijkse brillenfabrikant Silhouette. Deze special edition zal beschikbaar zijn vanaf januari 2016 bij een wereldwijde selectie kleinhandelaars en modewinkels. Bij de bril hoort ook een brillendoekje, eveneens een limited edition ontworpen door Gordon.

Het publiek — waaronder beroemdheden als Solange Knowles en Gabrielle Union— kreeg tijdens de New York Fashion Week een ‘sneak peek’ van Wes Gordons werk voor Silhouette, dat duidelijk de typische esthetiek van Gordon weerspiegelt. Ook toont deze collectie een duidelijke modebenadering van geavanceerde, technisch uitstekende en montuurloze brillen waarvoor Silhouette bekend staat. “Ik wil vrouwen een moeiteloze sophisticated look aanreiken”, zegt Gordon. “Mijn collectie voor Silhouette is bedoeld voor vrouwelijke en mysterieuze vrouwen die hun stijl met een subtiele elegantie en oprechtheid uitdragen.”

Wes Gordon for Silhouette bestaat uit één kenmerkende stijl die gebaseerd is op de Silhouette Icon Titan Minimal Art. Deze speciale editie is verkrijgbaar in vier aantrekkelijke kleuren: nude-bruin, klassiek grijs, klassiek groen en oceaanblauw (Gordon’s favoriete kleur). Elke ronde lens wordt zorgvuldig vervaardigd uit één stuk glas dat met de hand gezandstraald wordt rond de perimeter. Daarna wordt een contrastkleur met een naald geschilderd, een nieuwe techniek die Silhouette met deze collectie lanceert. Het resultaat is een prachtige zonnebril met een mix van retro glamour en expressief futurisme. Deze ultralichte modellen zijn ontworpen als een aanvulling op de persoonlijke stijl en het zelfvertrouwen van elk vrouw. De zonnebrillen zijn geen verhulling, maar een stijlvol sieraad. De veelzijdige brillen zijn trouwens ook perfect voor slimme mannen met een sterke stijl.

Lees ook:Eye Wish Opticiens presenteert collectie tijdens brillenmodeshow Rijksmuseum
Lees ook:Silhouette SUN16 collectie
Lees ook:Claes Iversen ontwerpt Blink schoenencollectie
Lees ook:Tevreden Gordon na afloop show
Lees ook:Designer zonnebrillen zijn de nieuwste It-Bags

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>