Eye Wish Opticiens presenteert collectie tijdens brillenmodeshow Rijksmuseum

Eyewish brillenmodeshowDe maand september is voor de modewereld traditioneel dé maand bij uitstek om inspiratie op te doen. Met modeweken in New York, Parijs, Milaan en Londen kan het ook niet anders. Eye Wish Opticiens pakte haar kans om tijdens deze modemaand haar nieuwste trends op het gebied van brillen te laten zien, tijdens een exclusieve brillenmodeshow in het Rijksmuseum in Amsterdam. Hier toonde de optiekketen aan een select gezelschap haar nieuwste collectie onder leiding van May-Britt Mobach.

Dit najaar zijn trendy Vintage, industrial looks en transparante pasteltinten dé modetrends voor brillen. Binnen de herentrends spelen daarnaast ook retro ronde modellen en de kleur blauw een opvallende rol, terwijl we bij de dames steeds meer Cat Eye en Klassiek Deluxe monturen terugvinden. Het belang van een bril is de afgelopen jaren enorm toegenomen, dat weet ook May-Britt Mobach: “Mode is een manier om te vertellen wie je bent zonder dat je daar woorden voor nodig hebt. Een designerbril versterkt en vergroot het beeld dat je uit wilt dragen. Net als een zonnebril is het natuurlijk volledig geoorloofd dat je meerdere brillen hebt die je draagt afhankelijk van de gelegenheid en het seizoen.” Eye Wish Opticiens pakt dit najaar uit met een reeks opvallende brillentrends en lanceert daarbij een gloednieuwe collectie.

Lees ook:Eye Wish Opticiens presenteert nieuwste brillentrends tijdens brillenmodeshow in Rijksmuseum
Lees ook:Maand van het Zien is goed excuus voor een nieuwe bril
Lees ook:Nieuwe collectie Fendi te koop bij Eye Wish Opticiens
Lees ook:De bril als diadeem dragen is geen schande meer
Lees ook:Brillentrends najaar 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>