De bril als diadeem dragen is geen schande meer

De bekende etiquetteboekjes zeggen dat vrouwen hun bril gewoon op de neus horen te dragen. En dus niet als een soort diadeem in het haar. Met de nieuwe collectie brillen van Roberto Cavalli Eyewear wordt het wel erg verleidelijk om het stijladvies te negeren. De zijkanten van de brillen zijn namelijk bijna sieraden.

Van de veren aan de zijkant van een bril kan je iets heel bijzonders maken. Dat blijkt tenminste uit de nieuwe collectie brillen van Roberto Cavalli Eyewear. De glamourous brillen zijn voorzien van chique details op de veren. Denk aan kleine bloemen of gestileerde boombladeren van luxe materialen.

Het mag duidelijk zijn: Roberto Cavalli maakt brillen die eerder een sieraad dan een handig alternatief voor lenzen zijn. (De prijs is trouwens ook zo’n beetje het equivalent van een parelketting). Ik zou me daarom helemaal niet schamen om zo’n bril ook af en toe eens als diadeem te dragen….

Op de foto: Bril uit de najaarscollectie 2009 van Roberto Cavalli Eyewear

Lees ook:Naomi Campbell loopt modeshow Roberto Cavalli in Milaan
Lees ook:TOM FORD breidt Private Eyewear Collectie uit
Lees ook:Brillentrend: transparant
Lees ook:Online shoppen bij Cavalli zonder verzendkosten
Lees ook:Optiekzaak Broers & Brillen opent zijn deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>