Claes Iversen ontwerpt Blink schoenencollectie

Designer Claes Iversen heeft in samenwerking met schoenenmerk Blink een limited edition schoenencollectie ontworpen. De collectie zal voor het eerst te zien zijn tijdens Claes’ show als onderdeel van de Amsterdam Fashion Week op 24 januari in de Gashouder.

Tijdens de vorige editie van de Fashion Week verzorgde Blink tevens alle schoenen voor Claes’ show. Een samenwerking die naar meer smaakte, waardoor beide partijen besloten een stap verder te gaan. Voor het komende seizoen heeft Claes Iversen een geheel eigen collectie Blink schoenen ontworpen bestaande uit 4 modellen die mooi aansluiten bij zijn eigen kledingcollectie.

De schoenen zullen voor het eerst te zien zijn bij de fashion show van Claes Iversen tijdens de Amsterdam Fashion Week.Vanaf winter 2013 is de limited edition collectie exclusief te koop bij geselecteerde retailers.

Claes Iversen ontwierp dit jaar tevens een collectie voor modeketen WE.

Lees ook:Claes Iversen ontwerpt voor WE fashion
Lees ook:Claes Iversen toont collage-collectie tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Claes Iversen´s mini collectie voor We Fashion
Lees ook:Claes Iversen ontwerpt betaalbare bruidsjurk
Lees ook:Claes Iversen scoort met drukbezochte modeshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>