Tevreden Gordon na afloop show

Maandagavond was het dan zover, Gordon’s eerste echte modeshow was een feit. Deze Diva kon natuurlijk niet achterblijven met een eigen kledinglijn, nu heel bekend Nederland opeens beschikt over designkwaliteiten. In de show liepen knappe mannen, waarbij de kleding eerlijk gezegd goed tot zijn recht kwam. Maar ook Winston Gerstanowitch, Ruud Gullit en Winston Post paradeerden over de catwalk.

Onder grote belangstelling werd in het World Fashion Centre van Amsterdam de kledinglijn By Gordon gepresenteerd. En zoals we van Gordon gewend zijn : veel grote zonnebrillen ( hij ruilt zijn oversized Dior zonnebril nu eindelijk eens in ) ,stoere glitter overhemden, felgekleurde sjaaltjes en witte pakken. De glitter en glamour spatte er van af!

Naast zijn zomercollectie presenteerde hij ook zijn nieuwe cd. Zijn nieuwe single met Lange Frans werd zelfs gezongen tijdens de show. De zanger én ‘modeontwerper’ ( hij past toch nog niet helemaal in het rijtje thuis van Armani, Victor & Rolf en Karl Lagerfeld) was bijzonder tevreden na afloop van de show. “Het ging goed, ik hoop dat Nederland nu een ander beeld van mij gaat krijgen. Mensen denken misschien dat ik plat en ordinair ben, maar met deze lijn wil ik laten zien dat dat absoluut niet waar is." Over de modellen was Gordon ook bijzonder te spreken. "Lekker zijn ze hè", lachte hij.

Lees ook:Renate Verbaan in Claes Iversen getrouwd met Winston Gerschtanowitz
Lees ook:Wes Gordon for Silhouette eyewear
Lees ook:Spinvis is Esquire’s Best Geklede Man 2012
Lees ook:Gedoe rond productie kledinglijn Bono
Lees ook:Sterrenparade bij Versace voor H&M show in New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>