The Boyscouts X De Intuïtiefabriek sieradendoosje

TheBoyscouts_x_De Intuïtiefabriek_4The Boyscouts ontwikkelde in samenwerking met De Intuïtiefabriek een nieuwe manier om je sieraden te etaleren en te bewaren. Het ontwerp van de ‘Matchbox’ is geïnspireerd op “scouting” elementen hetgeen De Intuïtiefabriek op het idee bracht om het principe van een luciferdoosje te vertalen naar een sieradenkist. De Matchbox is handgemaakt van kersenhout met ingelegd leer, een tunnel van gerookt glas en een spiegel. De primaire vormen sluiten aan bij de geometrische vormgeving van The Boyscouts.

De Intuïtiefabriek
De Intuïtiefabriek is een all female designstudio waarbij de intuïtieve manier van werken, het gebruiken van materialen en technieken alles bepalend zijn. Voor De Intuïtiefabriek gaat ontwerpen over vakmanschap, materiaal en de liefde voor perfect vormgeven producten.

The Boyscouts
The Boyscouts is een modeaccessoire label uit Nederland dat staat voor moderne elegantie in het stedelijke leven, met producten variërend van sieraden tot tassen en accessoires. The Boyscouts staat voor kwaliteit en lokaal vakmanschap.

Materiaal: Kersenhout en ingelegd leer, glas en een spiegel.

Maat: 320 cm x 190 cm x 4,8cm

Prijs: € 700

www.theboyscouts.com

www.deintuitiefabriek.nl

Lees ook:The Boyscouts ontwerpt We Run Amsterdam ‘medaille’ voor Nike
Lees ook:Slow Fashion: Ree Projects Slow Luxury for Life
Lees ook:The Boyscouts presents: Harvest Moon
Lees ook:The Slow Fashion capsule by Turnover en schrijfster Karin Amatmoekrim
Lees ook:‘The Basis Hairstylist’ bij B academy opnieuw van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>